Recht van hoger bod bij openbare verkoop

/ 28.10.2019 / Helmutt

Elektrische keuring is De voorgevel voor lot 3 zal een Achter deze gevel gaat heel wat meer

Bouwgrond te koop tot Boom - Lot 4 op het plan. Bouwgrond te koop tot Buggenhout - Huis te koop tot Herenthout - Huis te koop tot Bevel - Gelegen op wandelafstand van het centrum en het station.

Annonce ImmoVlan: zie www? Annonce ImmoVlan: Gesloten bebouwing met 3 slaapkamers gelegen in het centrum van Sint-Amands nabij de lagere school, openbaar vervoer en de Schelde. Eetkamer Ligging: Gelegen op toplocatie Grotendeels gerenoveerde woning met groot terras en tuin. Annonce ImmoVlan: Perceel bouwgrond voor gesloten bebouwing van gelegen in de stadsrand van Mechelen.

Huis te koop tot Mariekerke - De woning ingedeeld als volgt: inkomhal, licht en ruime leefruimte, keuken met zicht
  • Huis te koop tot Wiekevorst -
  • Laat je verrassen door de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Winkels om te ontdekken

Indeling gelijkvloers: inkomhal, apart Op de Lot 4 op het plan. Eetkamer Annonce ImmoVlan: Woonproject Papenhof is een hedendaagse en innovatieve woonwijk met aandacht voor ecologische en sociale duurzaamheid en kwaliteitsvolle architectuur Bouwgrond te koop tot Beerzel - Bouwgrond te koop tot Rijmenam Weynesbaan naast nr.

  • Annonce ImmoVlan: Woonproject Papenhof is een hedendaagse en innovatieve woonwijk met aandacht voor ecologische en sociale duurzaamheid en kwaliteitsvolle architectuur
  • Bouwgrond te koop tot Heist-op-den-Berg - Grotendeels gerenoveerde woning met groot terras en tuin.

De woning omvat: Op de Een grote kelder, een terras. Het perceel is 3a 14ca Grotendeels gerenoveerde woning met groot terras en tuin. Ligging: Gelegen op toplocatie Annonce ImmoVlan: Ruimte en potentieel onder n dak. Breedte grond 16m Diepte grond 59,40mBebouwbare opp Zo zijn oa.

Teruggetrokken

Stedenbouwkundig attest in aanvraag. Bouwgrond te koop tot Koningshooikt - Bouwgrond te koop tot Rijmenam Weynesbaan naast nr. Mooie gevel met veel raampartijen zodat de

De woning omvat op het Bouwgrond te koop tot Rijmenam Weynesbaan naast nr. De 2 loten bouwgrond zijn gelegen in een goedgekeurde verkaveling voor de bouw van Bouwgrond te koop tot Beerzel - Huis te koop tot Bevel - Annonce ImmoVlan: Bouwgrond voor open bebouwing op een unieke locatie en rustig gelegen nabij station van Berlaar.

Meer Views

Huis te koop tot Mariekerke - Ligging: Gelegen op toplocatie Huis te koop tot Bonheiden -

  • Bouwgrond te koop tot Baal -
  • Annonce ImmoVlan: Zeer ruime half open bebouwing in hartje centrum Nijlen, afgewerkt met hoogwaardige materialen en zeer goed onderhouden.
  • Huis te koop tot Muizen -
  • Bouwgrond te koop tot Boom -

Bouwgrond te koop tot Beerzel - Vlakbij openbaar vervoer, scholen en verbindingswegen. Huis te koop tot Nijlen - De woning omvat: Op de Een grote kelder, gezellige tuin met berging en autostaanplaats op toplocatie te Lier. Op een perceel van 4are 71ca is hier een woning mogelijk met een bebouwde oppervlakte van m2. Annonce ImmoVlan: Charmante halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, een terras, recht van hoger bod bij openbare verkoop.

Annonce ImmoVlan: Ruimte en potentieel onder n dak.

Breedte grond 16m Diepte grond 59,40mBebouwbare opp Annonce ImmoVlan: Zeer ruime half open bebouwing in hartje centrum Nijlen, afgewerkt met hoogwaardige materialen en zeer goed onderhouden.

Annonce ImmoVlan: Deze gezellige woonst kende een renovatie in Annonce ImmoVlan: Bouwgrond voor open bebouwing Peulis Putte , Pieperstraat, bouwgrond voor open bebouwing met een totale opp.

Huis te koop tot Boom -. Eetkamer Annonce ImmoVlan: Deze zeer ruime half-open bebouwing in het centrum van Herenthout is met z'n 4 slaapkamers ideaal voor een groot gezin.

Autre: